De inschrijving voor een jaar als lid van Djemba is 40 euro. Hierin zitten twaalf superleuke activiteiten en een hapje/drankje vervat!

Een weekend kost doorgaans zo'n 40 euro. In dit pakket zitten twee overnachtingen in een gebouw (of tent voor de Large en XL), een warme maaltijd per dag, tien- en vieruurtjes en een doldwaas avontuur!

Het hoogtepunt van het jaar, het zomerkamp kost ongeveer 200 euro voor wie een volledig kamp mee gaat (de Medium, Large en XL). Daar krijg je acht overnachtingen, een warme maaltijd per dag, tien- en vieruurtjes en de tijd van je leven voor in de plaats! De jonge Smallies gaan maar een half kamp mee (vijf overnachtingen) en betalen om en bij de 120 euro. Deze prijzen zijn richtwaarden en kunnen wat afwijken afhankelijk van de kamplocatie.

De kostprijs voor ons uniform (en waarom je er echt eentje zou moeten hebben!) vind je hier terug!

Zoals ook hier staat uitgelegd is het altijd mogelijk om aan te kloppen bij de hoofdleiding (Julius Menu en Phoebe De Vuyst) met vragen of problemen omtrent de prijzen van inschrijvingen voor lidmaatschap, kampen of weekends. Zij zijn de vertrouwenspersonen met betrekking tot financiĆ«le moeilijkheden en zullen dit steeds met discretie behandelen