Evenementen

Ook naast de activiteiten zit onze leiding niet stil. Doorheen het jaar zetten we een aantal evenementen op poten:

Streekbierenavond

Midden september, op de Leernse Feesten, ben je bij ons aan het juiste adres voor een topfeest. We organiseren dan onze streekbierenavond waarop je kan genieten van meer dan 50 streekbieren en een Breughelmaal om duimen en vingers af te likken. Mensen die voorgaande jaren aanwezig zijn geweest, kunnen zeker beamen dat het een zeer wijze avond is!

XL-fuif

Om hun buitenlands kamp te financieren organiseert onze XL elk jaar in februari een fuif in de Brieljant. En dat is steeds een schot in de roos! Een volle zaal, de beste beats en sfeer die alleen maar wij kunnen creëren: een groot succes!

Snoepjesverkoop

Het laatste weekend van oktober gaan we traditioneel op pad in Leerne om snoepjes te verkopen. Onze rode brigade komt bij elk huisje langs om u te verblijden met zoete en zuren snoepjes. En kindjes, wees gerust, jullie krijgen zeker ook watç

Djemfest

Toen Djemba 35 jaar werd, besloten we dit te vieren met een heus muziekfestival, het Djemfest. Dit viel zo hard in de smaak dat we besloten hebben om er een tweejaarlijks evenement van te maken. Eind april verwachten we jullie dus om te genieten van een avond vol muziek, lekker eten en een hoop jolijt!

Ouderavond

In de jaren dat we geen Djemfest organiseren, proberen we samen met de kindjes toneeltjes, dansjes en andere acts voor te bereiden die we dan aan de ouders tonen op onze Ouderavond. Op deze leuke avond met kindjes, ouders en leiding kan iedereen eens komen kijken met wat Djemba eigenlijk allemaal bezig is.