10 oktober 2020

Snoepjesverkoop!

Snoepjesverkoop!

Beste leden, ouders en sympathisanten van Djemba vzw,

Onze jaarlijkse snoepverkoop staat weer voor de deur dus rekenen we opnieuw op jullie steun om er alweer een ultra-zoete editie van te maken! De gekende van-deur-tot-deur-verkoop is in deze omstandigheden helaas niet mogelijk dus schakelen we integraal over op online bestelling.

Spijtig genoeg is de deadline om te bestellen al verstreken, als er snoepjes over zijn laten we het zeker weten en kan je er eventueel toch nog kopen.

Zoals steeds heeft u de keuze tussen zure en zoete snoepen (500g/zak en 5€/zak). Indien u een zak koopt omdat u iemand kent uit Djemba (lid of leiding), dan kunt u de naam van die persoon opgeven zodat die persoon u de zak kan bezorgen en het voor ons tevens gemakkelijker is om alles in te pakken. Uiteraard kan u er ook voor opteren om zelf uw eigen naam op te geven en zelf uw bestelling te komen ophalen op ons afhaalmoment.

Betalen kan cash of met payconiq op het afhaalmoment op zaterdag 24 oktober van 9u tot 14u op de Gavers(Groenevelddreef 12, 9800 Deinze). Bestellen blijft mogelijk tot en met vrijdag 23 oktober!

Alvast bedankt! Jeugdbeweging Djemba vzw