25 november 2020

Gebruik Trooper voor je eindejaarsaankopen en steun Djemba

Gebruik Trooper voor je eindejaarsaankopen en steun Djemba

Ho ho ho

Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar en misschien zelfs een verjaardag of een andere gelegenheid die online shoppen toestaan, komen eraan. En dat betekent: cadeautjeeees!!!

Daarom zijn we hier met een vraag: Ken jij Trooper al? Indien het antwoord ja is: je weet wat je moet doen! Indien het antwoord neen is: ik leg het je even uit!

Trooper is een organisatie die ervoor zorgt dat wij (jeugdbeweging Djemba) een bedragje krijgen van wat jij online koopt. Let op hier komt het mooie nieuws: jij betaalt hiervoor 0,00000000000000000 euro, helemaal niks dus. Het enige wat je moet doen is naar Trooper.be gaan, “djemba vzw” opzoeken en vanaf daar beginnen aan je online inkopen.

Deze link stuurt je naar een TrooperBot extensie (enkel Google Chrome) dat je waarschuwt wanneer je op een Troopersite bent, dan kan je via die melding ook onze Trooper activeren. Op die manier moet je niet elke keer naar Trooper surfen voor je begint te winkelen (en belangrijkst van al: je kan het niet vergeten!)

Op Trooper.be staat alles uitgelegd om jouw vragen rondom dit alles kunnen beantwoorden.

Wij willen jullie bedanken om ons zo te helpen! We kijken enorm uit naar real-life activiteiten die er hopelijk snel aankomen :))

Tot snel xx

Bekijk hier het informatieve filmpje hoe je Trooper gebruikt!