17 maart 2020

De online jeugdbeweging

Hela Djembino’s!!!!

Nu we allemaal thuis zitten zou je kunnen denken dat Djemba ook even stopt. Niets is minder waar! Wij gaan gewoon door! Elke dag kan je hier een leuke challenge vinden. Het is de bedoeling dat je die zo goed mogelijk probeert te volbrengen. Stuur ons een foto of filmpje van het resultaat via facebook of instagram en misschien ontvang je wel een cadeautje aan jouw deur. Op die manier tonen we wat voor een coole jeugdbeweging wij zijn! Wij zien het alvast zitten, nu jullie nog!

Vandaag zagen wij een challenge passeren op Instagram de: #stayathomechallenge. Wij vinden het een leuke challenge en zijn benieuwd of jullie die ook kunnen.

Het is de bedoeling dat je met een wc-rol voetbalt. Voor degen die niet goed zijn met het voetenwerk kun je de wc-rol ook als tennisbal of volleybal etc. gebruiken. Stuur ons je #stayathomechallenge door!!!!

Op facebook staat een voorbeeldje van hoe Matisse van de XL deze challenge uitvoert.

REMINDER: tegen vanavond 18u willen wij de laatste tekeningen binnen hebben voor onze teken/knustelwedstrijd. Er zal van elke leeftijdsgroep 1 winnaar zijn die iets leuk zal ontvangen!!!

Vele groetjes van de leiding die jullie heel hard mist