18 mei 2020

Afsluitactiviteit!

Hoi hoi hoi liefste kids!

Al vier weken lang hebben we met de leiding noodgedwongen gezocht naar een digitaal alternatief voor onze activiteiten en onze evenementen. Hoewel die natuurlijk niet konden tippen aan ‘the real thing’, brachten we Djemba toch een beetje naar jullie thuis. Normaal gezien ging dit weekend ook onze afsluitactiviteit door, alvorens de leiding zich collectief op de boeken zou storten. Dit weekend hebben we dus nog een extra activiteit voorzien als alternatief voor onze afsluitactiviteit.

We hebben een wandel- en fietsroute voor jullie in elkaar gestoken die langs de huizen van de leiding loopt. Aan de hand van een kaart kunnen jullie ongeveer zien waar iedereen woont. Jullie moeten dus naar de verschillende huizen fietsen of wandelen.

Je kan de huizen van de leiding herkennen doordat er een grote letter aan het raam zal hangen samen met de kenmerken van de leiding die in dat huis woont. Aan de hand van de kenmerken die aan het raam hangen, moeten jullie raden welke leiding er in dat huis woont. De letter die jullie zien hangen moeten jullie dan op de juiste plaats op het formuleblad invullen. Alle letters samen vormen een zin. In die zin zit een opdrachtje verschuild. Het is de bedoeling dat jullie dit opdrachtje zo snel mogelijk uitvoeren en er een foto van sturen naar de facebookpagina of naar hoofdleidingdjemba@gmail.com.

Volgende week komt onze allerlaatste corona-bundel online, voor we ons met de leiding terugtrekken om te blokken, blokken, blokken en nog eens te blokken. In de pauzes duimen we met z’n allen voor een zomerkamp en proberen we jullie niet te veel te missen! Heel veel virtuele knuffels van de leiding! Hopelijk tot snel!!

xxx de leiding