26 april 2021

Zomerkamp komt dichterbij!

Zomerkamp komt dichterbij!

Het Djemba-jaar loopt jammergnoeg langzaamaan op zijn einde, maar dat betekent ook goed nieuws: het jaarlijkse zomerkamp komt eraan.

Het zou heerlijk zijn, maar vooral erg optimistisch, ervan uit te gaan dat COVID-19 tegen 12 juli geen inspraak meer zal hebben in het verloop van ons leven. Na het voorbije overlegcomité kwam een kamp met bubbels van 50 uit de bus. Gelukkig vermeldden ze reeds ook dat dit in de loop van de maand juni nog kan wijzigen, naargelang de cijfers.

Vorige zomer bewezen we dat we samen met onze leidingsploeg, koks en kindjes, zo een bubbelkamp waar konden maken. Het kan er dus enkel beter op worden. We zullen er van uitgaan dat dit de situatie is, met hoop op beter.

Dit alles betekent dus dat er zeker en vast een zomerkamp door zal gaan! Gelukkig! Alleen zal het nog even afwachten zijn hoe dat zomerkamp er precies zal uitzien. Vanaf woensdag 28 april om 12u zullen de inschrijvingen dan ook van start gaan. Het formulier zal te vinden zijn op deze website https://djemba.be/. In bijlage van deze mail vindt u nog een brief met alle nodige informatie omtrent de inschrijvingen en het kamp in het algemeen. De inschrijvingen lopen nog tot en met 23 mei 18u, wees er dus op tijd bij!

Merk op dat we nog geen inschrijvingsgeld vragen, dat is pas voor in mei.

Voor ouders die nog met prangende vragen zitten, of ouders van kindjes die voor het eerst op kamp gaan, aarzel niet om ons te contacteren: zomerkampverantwoordelijken: Alice Deleu (deleu.alice@gmail.com) en Elisa Coene (coeneelisa1@gmail.com) of natuurlijk de hoofdleiding Emma (0471 65 45 04) en Siebe (0489 43 66 87) (hoofdleidingdjemba@gmail.com). Wij beantwoorden met veel plezier jullie vragen!

Wij kijken er alvast heel erg naar uit!

Vriendelijke groeten

Alice Deleu en Elisa Coene

Zomerkampverantwoordelijken 2021

Brief