11 oktober 2022

Snoepverkoop 2022

Dag Djembanen!

Het is weer zover! De snoepjesverkoop staat alweer voor de deur en daarbij hebben we jullie hulp nodig! Ben je Medium, Large of XL? Bereid jullie dan al maar voor op weer een legendarische snoepverkoop! De Smalletjes mogen nog niet meehelpen omwille van praktische redenen.

Snoepjesverkoop gaat dit jaar door op 29 oktober. Jullie worden allemaal verwacht om 9u00 in de Gavergans van waar we samen in groepjes vertrekken naar Leerne en nabije omgeving. Vergeet zeker jullie Djemba-hemd, -t-shirt of -pull niet! De XL en Large worden verwacht om met een fiets te komen die in orde is.

De XL en de leiding zullen de vrijdag massaal veel snoepzakjes vullen zodat we ze dan samen de volgende dag kunnen rondbrengen. De opbrengst dient om nieuw materiaal te kopen en onze werking financieel te ondersteunen.

Wij zorgen voor een koekje en een drankje, maar breng zeker allemaal jullie picknick mee! Bij koud weer zijn mutsen, sjaals en handschoenen ook zeker een aanrader. Rond 16 uur kunnen jullie ouders je komen afhalen aan de Gavergans. De L en XL blijven nog een uurtje langer verkopen tot 17u. Om veiligheidsredenen is het verplicht dat u kind eerst is ingeschreven bij Djemba voor het kan deelnemen aan de snoepjesverkoop.

Als uw kind niet/pas later kan komen, gelieve dit op tijd te melden (liefst voor 28 oktober) aan de verantwoordelijken Kato Van de Voorde en Elias Rabaey via het e-mailadres Katovdv12@ootlook.com. Indien u nog vragen heeft kan u ons ook bereiken op ons gsm nummer; Kato: 0491222305.

Zoals elk jaar kunnen jullie ook op voorhand snoepjes online kopen via onderstaande link en dan maken we jouw bestelling klaar tegen zaterdag. Je kan de bestelling komen afhalen doorheen de dag van 9u tot 16u.[https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnDUtICIyp0qz0zf4DY0oB0-x2uDC4LAPa062MZuZ-z05qiA/viewform?usp=sf_link.

Maak dus alvast maar reclame bij vrienden, familie en iedereen die je kent!!!

Zoete groetjes van jullie watertandende leiding!