6 oktober 2021

Snoepverkoop 2021

Dag Djembanen!

Het is weer zover! De snoepjesverkoop staat alweer voor de deur en daarbij hebben we jullie hulp nodig, want naast online bestellen gaan we natuurlijk ook met iedereen van huis tot huis om onze heerlijke snoepjes te verkopen. Ben je Medium, Large of X-Large? Bereid jullie dan al maar voor op weer een legendarische snoepjesverkoop! De Smalletjes mogen nog niet meehelpen omwille van praktische redenen.

Snoepjesverkoop gaat dit jaar door op zaterdag 16 oktober. Jullie worden allemaal verwacht om 9u00 in de Gavergans van waar we samen in groepjes vertrekken naar Leerne en nabije omgeving. Vergeet zeker jullie Djemba-hemd, -t-shirt of –pull niet! De XL en large worden verwacht om met een fiets te komen die in orde is.

De X-Large en de leiding zullen de vrijdag massaal veel snoepzakjes vullen zodat we ze dan samen de volgende dag kunnen rondbrengen. De opbrengst dient om nieuw materiaal te kopen en onze werking financieel te ondersteunen.

Wij zorgen voor een koekje en een drankje, maar breng zeker allemaal jullie picknick mee! Bij koud weer zijn mutsen, sjaals en handschoenen ook zeker een aanrader. Rond 16u kunnen jullie ouders je komen ophalen aan de Gavergans. De L en XL blijven nog een uurtje langer verkopen, tot 17u. Om veiligheidsredenen is het verplicht dat uw kind eerst is ingeschreven bij Djemba voor het kan deelnemen aan de snoepverkoop.

Als uw kind niet/ pas later kan komen, gelieve dit op tijd te melden (liefst voor 13 oktober) aan de verantwoordelijken Jonas en Basiel via het e-mailadres Basiel.meesseman@hotmail.com Indien u nog vragen heeft kan u ons ook bereiken op ons gsm nummer; 0471774820.

Maak dus alvast maar reclame bij vrienden, familie en iedereen die je kent!!! Zoete groetjes van jullie watertandende leiding!