6 april 2023

Djemfest. 40 jaar djemba!

40 jaar Djemba!

Een mijlpaal waar we niet zomaar aan kunnen voorbijgaan. We nodigen jullie daarom graag uit om op zaterdag 29 april samen met ons dit robijnen jubileum te vieren. Samen met jullie hopen we om het domein van de Gavers die dag om te toveren tot een plekje vol sfeer en magie. Wij halen in ieder geval al onze zetels, lichtjes, vuurkroven, speakers en podia boven voor ons mini festival genaamd Djemfest! Tijdens deze speciale editie van Djemfest willen we Djemba met trots in de spotlights zetten. Als eerste zullen we, met behulp van foto's en allerlei andere leuke zaken, samen terugblikken op de prachtige herinneringen die Djemba ons de voorbije jaren gegeven heeft. Verder zullen knutselwerkjes en allerlei actjes - van zowel leden als leiding - aantonen hoeveel enthousiasme en plezier er, na al die jaren, nog steeds aanwezig is in Djemba. Ten slotte zullen we met de plannen van het nieuwe gebouw in het vooruitzicht, samen kunnen dromen over wat Djemba in de toekomst nog allemaal voor ons in petto heeft! Het beloofd dus een groots feest te worden voor iedereen, zowel jong als oud!

Aftrappen doen we om 17u! Lokale bandjes zullen muziekliefhebbers doorheen de hele avond verwennen met stevige grooves om de beentjes op lost te zwieren. Naast muziek zal er ook plaats zijn voor een goeie babbel, die eventueel gepaard gaat met een verfrissend drankje en een versnapering om de eerste honger te stillen.

Na middernacht houden we ons gezellig tuintje voor bekeken en verschuiven we de sfeer en de muziek richting het gebouw van de Gavergans. Daar zullen de lokale bandjes de muziek overdragen aan DJ Sïmplex! Onze laatste energie van de avond gooien we traditiegewijs los op de beats van DJ EMBA. Afsluiten doen we om 2u om vervolgens moe en voldaan ons bedje op te zoeken.

Hou in ieder geval zaterdag 29 april al vrij in jullie agenda!!!

Heel graag tot dan!!!

xxx Djemba

BELANGRIJK: INKOM VOOR NIET-LEDEN= 4 EURO

        • LINE-UP- - - - - - - - -

17u -18u 30: Trapped Ants

18u 45 - 19u30: Rooftop J

19u 40 - 20u 30: JEMBA ACTS

20u 40 - 21u 05: Aïcha

21u 20 - 22u 20: Wulder

22u 35 - 24u: Chapter 5

        • AFTERPARTY- - - - - - - -

24u - 1u 30: DJ SÏMPLEX

1u 30 - 2u: DJ EMBA

FB_IMG_1680767648517.jpg

2