25 april 2022

Djemfest 30/04

Muzikaal geweld, goeie babbels, vlotte danspasjes, heerlijke versnaperingen, verfrissende drankjes…

Kortom Djemfest staat opnieuw voor de deur!!! Liefste Djemvrienden Na een bijzonder geslaagde online editie twee jaar terug, zijn we net als jullie enorm verheugd om de laptopschermen dicht te slaan en de tuin van de Gavergans opnieuw om te toveren in een plekje vol sfeer en gezelligheid. Op zaterdag 30 april halen we onze zetels, vuurkorven, podia, speakers en versieringen opnieuw boven voor ons minifestival genaamd Djemfest!

Een feest waar jong en oud zich met elkaar verenigen om samen te genieten van een hapje en een drankje, elkaars gezelschap en een streepje muziek. Ook deze editie zal ons podium heel wat straffe muzikanten over de vloer krijgen. Lokale bandjes zullen het evenement om 17 uur aftrappen en muziekliefhebbers tot in de late uurtjes verwennen met swingend gitaarspel, stevige drums en zwoele zang.

Naast muziek zal er plaats zijn voor een goeie babbel die vergezeld kan worden door een verfrissend drankje en een versnapering om de eerste honger te stillen. Ook de kindjes zijn van harte welkom vanaf 17 uur om zich uit te leven op de dansvloer en om zich te amuseren bij talloze spelletjes die de leiding zal organiseren!

Na middernacht houden we ons gezellig tuintje voor bekeken en verschuiven we sfeer en muziek langzaam richting het gebouw van de Gavergans. De lokale bands zullen vanaf hier het lot van de muziek overdragen aan een paar van de betere diskjockeys van Leerne en omstreken!

Onder de begeleiding van enkele stevige beats shaken we samen nog eens alle energie uit ons lichaam om vervolgens vanaf 2 uur moe en voldaan het feestje af te ronden en ons bedje op te zoeken.

Duid in ieder geval zaterdag 30 april al met een groot uitroepteken aan in jullie agenda!!! Tot dan! Xxx Djemba

6

1

2

3

4

5